Pabrik Desain Baja Pabrik Desain Profesional

Pondok Description:

Professional Design Steel Fabrication Factory Shed Price Description Steel structure workshop included the main structure (steel beam/girder, steel column/pillar), the secondary structure( roof and wall purlin, steel bracing, tie-bar etc), door and windows, and other accessories. Application Inidustry: Wokeshop, warehouse, and other industry facilities. Commerce: Mall, hotel, exhibition hall, office building. Public: School, library, sports stadium, churce, etc. Advantages 1. Prefabricated. ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Palabuhan: Qingdao, Shanghai, Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Harga profésional Desain Steel fabrikasi Factory héd

    Pedaran

    Bengkel struktur waja kaasup struktur utami (balok baja / girder, kolom baja / tihang), struktur sékundér (hateup sareng témbok purlin, pengikat baja, dasi-bar jsb), panto sareng windows, sareng aksésoris sanésna.

    aplikasi

    Inidustry: Wokeshop, gudang, sarta fasilitas industri lianna.
    Dagang: Mall, hotél, aula paméran, wangunan kantor.
    Publik: Sakola, perpustakaan, olahraga stadion, churce, jsb
    Harga profésional Desain Steel fabrikasi Factory héd
    Kauntungan

    1.  Prefab ricated.  Pamasangan gancang sareng gampang, hemat waktos sareng hemat tenaga kerja.
    2.  Desain khusus, sababaraha tata perenah, penampilan anu saé, warna anu béda pikeun témbok sareng hateup
    3.  beurat énténg, gampang ngalih sareng hemat biaya,
    4.  Dipiceun, csakitar pikeun ngarakit atanapi ngabongkar. Konstruksi gancang sareng instalasi gampang
    5.  Lingkungan, daur ulang, teu aya limbah anu dihasilkeun
    6.  kakuatan tinggi, tiasa tahan résistansi kelas gempa kelas 8
    buktina cai, seuneu buktina; tiasa nolak angin anu kentel sareng salju ageung.
    7 . Panjang umur. tiasa dianggo langkung ti 50 taun.
    8.  Bentang lega,tiasa ngagaduhan jarak bentang maksimum dina 36m tanpa kolom tengah.

    spésifikasi

     

    spésifikasi

    1) Ukuran: MOQ mangrupikeun 100m2, lebar X panjang X jangkung eave, lamping hateup

    2) Jenis: lamping tunggal, lamping dobel, lamping muti; Bentang tunggal, bentang dua kali, Multi-bentang, lantai hiji, lantai duaan!

    3) Basis: Semén sareng baud yayasan

    4) Kolom sareng balok: Bahan Q345 (S355JR) atanapi baja Q235 (S235JR), sadayana sambungan baud! Bagian lempeng atanapi cross-section Variable!

    5) Bracing: X-type atanapi V-type atanapi tipe bracing sanésna didamel tina sudut, pipa buleud, jsb

    6) C atanapi z purlin: Ukuran tina C120 ~ C320, Z100 ~ Z200

    7) Hateup sareng témbok témbok: Tunggal warna-warni sheet baja bergelombang0.326 ~ 0.8mm kandel, (lega 1150mm), atanapi panel sandwich kalayan EPS, ROCK WOOL, PU jsb ketebalan insulasi sakitar 50mm ~ 100mm,

    8) Beureum: Dua iklas Lukisan Anti karat!

    Struktur

    Harga profésional Desain Steel fabrikasi Factory héd

    Pikeun émbaran klien

    Lamun perlu urang ngarancang pikeun anjeun, PLS nyadiakeun kami parameter di handap ieu

    parameter desain

    Ukuran: lébar X panjang X jangkung eave, lamping hateup

    1) Live load dina hateup (KN / M2) Kecepatan angin (KM / H)

    2) Fungsi ngawangun, pakakas interior

    3) Syarat khusus pikeun fungsi

    4) Beban lini upami gaduh. Beban salju (KG / M2)
    5) Pénta panto sareng jandéla

    6) Crane (upami gaduh), span Crane, jangkungna angkat derek, kapasitas angkat maks, tekanan roda maks sareng tekanan roda min!

    Struktur Steel :

    1. Nyiapkeun bahan baku: motong pelat waja atanapi nganggo ukuran internasi H bagian baja sareng sudut baja, tabung buleud, waja buleud, tabung pasagi sareng sajabana;
    2. Majelis sareng las: tukang las urang bakal nuturkeun gambar pikeun ngarakit anggota-anggota waja sareng ngelas éta sasarengan salaku balok / kolom / kurung sareng sajabina; (Inspéktur kualitas kami bakal mariksa potongan waja saatos bérés las, ieu mangrupikeun cek kualitas munggaran)
    3. Pasir blast: Saatos bérés las sareng polesan, pangaruh ledakan keusik urang tiasa ngahontal internasi 2,5 kelas tinggi, saé pisan pikeun nolak karat; (
    Cék
    5. Mariksa barang ku klien: Saatos urang bérés bagian tina padamelan pabrikan, urang bakal ngundang klien mariksa barang sateuacan urang rangkep pigura waja.
    6. Paking sareng momotan: Upami nasabah meryogikeun urang pikeun ngamuat barang ku wadah anu caket, urang bakal ngepak anggota struktur baja hiji-hiji dina gésangan baja sareng ngabeungkeut sadayana bungkus waja ogé. ( Cék kualitas kaopat)
    Harga profésional Desain Steel fabrikasi Factory héd
    Pakét sareng pangiriman
    Pangemasan: Pigura baja utama tanpa beban paking dina 40 ′ OT atanapi HQ, hateup sareng témbokna beban dina 40 ′ HQ! Atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan.
    Harga profésional Desain Steel fabrikasi Factory héd

    jasa instalasi

    * Rencana Layout bisa dirancang lamun diperlukeun.
    * Instalasi perkenalan / CD / gambar instalasi bakal sayogi upami diperyogikeun.
    * Insinyur sareng padamel tiasa dikirim ka luar negeri pikeun pitunjuk sareng instalasi.
    Sadaya barang parantos dipasang dina wadah sareng anjeun kedah nempatkeunana dina situs, sambungkeun kana listrik sareng cai

    Harga profésional Desain Steel fabrikasi Factory héd

    Tentang Kami

    1.  Ngadeg dina taun 2003, ahli dina sagala rupa bumi prefab sareng bumi kontainer sareng pembuatan struktur baja.
    2. Langkung ti 50 padamel R&D sareng  leuwih ti 400 pagawé
    3 . 35, 000 pasagi  pabrik, produksi garis pinuh maters
    4. Kualifikasi: CE (DIN18800), ISO9001, BV, SGS; (CSA, AS / NZS, UL jsb)
    5. Efisiensi Pangwangunan Luhur,  waktu pangiriman bakal aya dina 20 nepi ka 30 poé

    Sertipikat

    Harga profésional Desain Steel fabrikasi Factory héd

    FAQ
    a. Naon jenis perusahaan anjeun, pabrik atanapi perusahaan dagang?
    Kami Pabrik bahan konstruksi konstruksi waja anu aya di Dezhou Cina. Sareng kami gaduh kantor perdagangan di Qingdao, anu langkung raoseun pikeun Klién sareng beroperasi pikeun ékspor. Kami ngagaduhan reputasi anu saé diantara palanggan pikeun jasa propésional, haneut sareng wijaksana. Kusabab urang terang yén bisnis jangka panjang dumasar kana pangendali kualitas, harga, pengepakan, waktos kiriman sareng sajabana.

    b. Naha perusahaan anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
    Kami pabrik, janten anjeun bakal ngaraosan harga pangsaéna sareng harga kalapa. Pabrik urang ngaliput lega 52,000 méter pasagi.

    c. Naon kaunggulan produk sareng perusahaan anjeun?
    a) nyaluyukeun desain sayogi ti kami, pikeun adaptasi pasar sareng ngagunakeun lingkungan anu langkung saé, sareng ngabantosan konsumén kéngingkeun langkung seueur kompetisi dina pasar anjeun.
    b) umur produk langkung lami.

    d. Naha anjeun tiasa nawiskeun jasa ngarancang?
    Leres, urang gaduh langkung ti 100 insinyur desain. Kami tiasa mendesain gambar solusi lengkep sesuai sareng kabutuhan anjeun. Aranjeunna ngagunakeun perangkat lunak: Auto CAD, PKPM, MTS, 3D3S, Tarch, Tekla Structures (Xsteel) V12.0.etc.

    e. Naha anjeun nawiskeun pamasangan pituduh dina situs luar negeri?
    Leres, urang tiasa nyayogikeun jasa instalasi, pengawasan sareng latihan ku tambahan. Kami tiasa ngirim insinyur téknis profesional kami pikeun ngungkaban pamasangan dina situs luar negeri. Di sagigireun éta, Kami ogé ngagaduhan tim pamasangan ngabimbing di luar negeri anu langkung ti 30 urang.
    Aranjeunna parantos hasil di seueur nagara, sapertos Irak, Dubai, Afrika Kidul, Algerial, Ghana, Gabon, Tajikistan, Burkina Faso, Panama, Australia.
    Harga profésional Desain Steel fabrikasi Factory hédProyék luar negeri

    Harga profésional Desain Steel fabrikasi Factory héd

    Harga profésional Desain Steel fabrikasi Factory héd

    Konsumén didatangan pabrik urang

    Harga profésional Desain Steel fabrikasi Factory héd

    Kontak:
    Ny Kathy
    Qingdao Xinmao ZT Steel Konstruksi Co., Ltd.
    Tambahkeun: Kamar 201, Gedong 32, Tian'an Cyber ​​Park, Chengyang, Qingdao, Cina
    Telp: 0086-532-67760041 Mobile: + 86-18300293112


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami