Galvanis Prefab Industrial Strukture Steel Warehouse Produsén

Pondok Description:

Galvanized Prefab Prefabricated Structure Steel Warehouse with Large Span Made in China   Steel Structures Feature: 1.light weight, high strength, large span; 2.short construction period, lower cost; 3.easy move, recycle, environmentally; 4. used widely, used as factory/plant/workshop, warehouse, office building, aircraft hangar etc; 5.structural durability, easy maintenance.   prefab steel structure wood storage warehouse in Israel    Specification Main Parts Item Name Specification ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Palabuhan: Qingdao, Shanghai, Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Galvanis Prefab Prefabricated Struktur Steel Warehouse kalayan Span ageung Didamel di Cina  

    Struktur baja fitur:

    Beurat 1.light, kakuatan tinggi, bentang badag;
    Jaman pangwangunan 2.short, ongkos handap;
    3.easy mindahkeun, ngadaur mulangkeunana, lingkungan;
    4. dipaké uluk salam, dipaké salaku pabrik / tutuwuhan / workshop, gudang, wangunan kantor, pesawat hanggar jsb;
    Durability 5.structural, pangropéa gampang.

      gudang gudang kai struktur baja prefab di Israél 

     

    spésifikasi

    Bagian utama

    item Ngaran

    spésifikasi

    Main Steel kotakna

    baja Tihang

    Q235B, Q345B: H bentuk, Box, pipe Steel, Hot digulung lambar

    baja Beam

    Q235B, Q345B: bentuk H, Steel Truss, Hot digulung lambar

    System ngarojong

    pananggeuy

    Q235B, Q345B: rod Steel, pipe Steel, Angle baja

    hateup Purlin

    C atanapi bentuk Z, Steel purlin

    témbok Purlin

    Q235B, Q346B: C atanapi bentuk Z, Steel purlin

    hateup

    Hiji warni lambar baja corrugate, Sandwich Kidul panel sareng EPS, Rock wol, PU, ​​Kaca wol jeung sajabana,

    dingding

    Hiji warni lambar baja corrugate, Sandwich Kidul panel sareng EPS, Rock wol, PU, ​​Kaca wol jeung sajabana,

    Asesoris

    Baud

    Biasa, kakuatan High

    talang

    Galvanized plat Steel, steel baja

    Jandéla

    Aluminium alloy-Kaca, aluminium alloy-jepret, PVC

    lawang

    Ngageser atanapi rolling panto

    Curuk hujan

    pipe PVC, baja Warna pipe

    ujung Cover

    Dijieunna tina warna lambar baja ketebalan 0.5mm

    Ventilator

    Beusi sténless

    bango

    Crane di 5 ton nepi ka 20 ton

    Prosés Struktur Bahan Baku sareng Baja:

    1.  Nyiapkeun bahan baku:  motong pelat waja atanapi nganggo ukuran internasi H bagian baja sareng sudut baja, tabung buleud, waja buleud, tabung pasagi sareng sajabana
    2.  Majelis sareng las: urang bakal nuturkeun gambar pikeun ngumpulkeun anggota waja sareng ngelas aranjeunna babarengan salaku sakabeh balok / kolom / brace jeung sajabana

    (Inspéktur kualitas kami bakal mariksa potongan waja saatos bérés las, ieu mangrupikeun cek kualitas munggaran)
    3.  Pasir blast:  Saatos bérés las sareng polesan, pangaruh ledakan keusik urang tiasa ngahontal internasi 2,5 kelas tinggi, saé pisan pikeun nolak karat; (Cék kualitas sékundér)
    4. Cét:  Dina 2 jam saatos ledakan keusik, sadaya anggota waja kedahna cet. Klién tiasa milih warna naon waé sareng merk naon waé cet. (Pariksa kualitas katilu)
    5. Mariksa barang ku klien:  Saatos urang bérés bagian tina padamelan pabrikan, urang bakal ngundang klien mariksa barang sateuacan urang rangkep pigura waja.
    6. Ngemas sareng nga-loading:  Upami nasabah meryogikeun urang pikeun ngamuat barang ku wadah anu caket, urang bakal ngepak anggota struktur baja hiji-hiji dina géséran baja sareng ngabeungkeut sadayana bungkus waja ogé.

    ( Cék kualitas kaopat) Pigura baja utama tanpa bungkus beban dina 40 OT OT, hateup sareng témbokna beban dina 40 "HQ. Atanapi numutkeun sarat konsumén.

     struktur waja (1) .jpg

    Angkutan sareng Instalasi

    Kami nyayogikeun palanggan sareng solusi perumahan terpadu hiji-hiji kalebet instalasi sareng operasi. Energi sareng padamel tiasa dikirim ka luar negeri pikeun bimbingan sareng pamasangan.

     

    struktur waja .jpg

     

     

    gudang gudang kai struktur baja prefab di Israél 

     

     

     

     

     

    Naha Pilih Qingdao  Xinmao  ZT Steel Construction Co., Ltd.    

    1. Sejarah Panjang sareng Pengalaman Beunghar dina Struktur Baja:

    A.  15 + taun  Garapan Industri

    B.  600 + proyék pangalaman  di imah jeung di mancanagara.

    C. Didirikeun hubungan dagang jeung  20+ nagara:Pakistan, Sudan, Mozambik, Uzbékistan, Nigeria, Tobago, Abu Dhabi, Yaman, Jamaica, Ékuador, Qatar, Austrilia, India, Israel, Malaysia, Mauritius, Turkmenistan, jst.

    2. Equipment Advanced sarta Professional Line Produksi:

    A.  50.000 méter pasagi  aréa pabrik
    B.  600 + pagawe well-dilatih.

    C.  100 + profésional  insinyur  jeung rarancang jeung pangabisa konstruksi,

    D.  10  struktur baja  garis produksi  .

    E.  80+ susunan  pamrosésan badag tepat na domestically canggih  .

    Struktur baja (6) .jpg

     

    3.Production Kamampuh

    A.   50000 Ton Struktur Baja Kapasitas Tahunan:  20000mts struktur baja utama, 15000mts baja sekundér, rupa Profil baja lambar 300000 sqm taunan

    B.   $ 40000000 elehan Taunan

    C. High Konstruksi Kekecapan,  waktu pangiriman dina 20 nepi ka 30 poé

    struktur waja (3) .jpg

    4. Sértipikasi: 
    A. bijil ISO pikeun kualitas, lingkungan, kaséhatan Mikrobiologi sarta kaamanan
    Struktur B.Steel Konstruksi kualifikasi bijil Kelas II.

    sertifikasi C. SGS

    struktur waja (2) .jpg

    FAQ

    1. Sarat pamayaran? 
    30% Turun mayar sareng kasaimbangan Dibayar ku T / T ATAU L / C sateuacan Pangiriman  atanapi negosiasi.

    2. waktu Pangiriman? 
    20-35 dinten saatos disimpen  

    3. Dupi anjeun nawiskeun jasa ngarancang?
    Sumuhun, urang kudu leuwih ti 100 insinyur desain. Urang bisa ngarancang gambar solusi pinuh salaku per requirments Anjeun.

    4. Ulah anjeun nawiskeun guiding instalasi dina situs luar negeri?
    Sumuhun, urang tiasa nyadiakeun layanan of instalasi, pangawasan sarta latihan. Urang ogé boga mancanagara guiding tim instalasi jeung 60 urang.

    Kontak:  

    Sun Cherry
    Mobile: + 86-15621140557 (WeChat / WhatsApp)
    A: Room 201, Gedung 32, Tian Hiji kota cyber, Kab Chengyang, Qingdao, Cina

    struktur waja (7) .jpg




  • saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami