Taros Kami

Qingdao Xinmao ZT Steel Konstruksi Co., Ltd.

Alamat

 Kamar 501, Gedong 1, Yiyuanju, Qingdao, Cina

Surélék

xinmaozt@hotmail.com

 kathy@china-steelconstruction.com

telepon

Telepon: +86 532 67760041

Mobile: +86 18300293112

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami