Gedong Seni Warni | Kotak kotak - wadah ngawangun countryard Hotel

Kalayan pamekaran sareng kamajuan masarakat, kasadaran lingkungan masarakat sareng konsép daur ulang limbah beuki kuat.
Kusabab kitu, hotél, imah, réstoran, kafe, sareng sajabana anu dirobih ku kotak pengiriman barang kadua beuki dilarapkeun kana kanyataan.
Imah anu dirobih ku kotak pengiriman ngagaduhan raos anu desain pisan, sareng pangaruh visual tina campuran warna nambihan warna anu caang, nyayogikeun kami langkung seueur pilihan. Individu, kulawarga, sareng bisnis masing-masing tiasa nyandak anu dipikahoyong, didamel tina kotak waja. Imah ogé tiasa pinuh ku mode, sareng sakaligus ngahijikeun ogé kana lingkungan alam.

PACKO HOSTEL tempatna di daérah bay anu éndah da nang, Vietnam. Éta ngagaduhan transportasi anu merenah sareng pemandangan anu saé. Ti kajauhan, katingalina siga karya seni tina kotak warna-warni.

信 图片 _20191126152207信 图片 _20191126152412

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PACKO HOSTEL mangrupikeun gedong dua tingkat anu diwangun di sakitar halaman tengah, kalayan pondasi beton sareng rangka waja pikeun pangrojong.

信 图片 _20191126152433信 图片 _20191126152713

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dina pandangan heula, sigana mangrupikeun gabungan tina seueur wadah. Nyatana, PACKO HOSTEL mangrupikeun campuran wadah sareng wadah "palsu" (pigura modular building building). Desain ieu kondusif pikeun ngahémat biaya konstruksi sareng ngajaga integritas modél arsitéktur.

信 图片 _20191126152526信 图片 _20191126153824

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Gambar tina Internét, upami aya palanggaran, mangga kontak pikeun mupus