Cina Grosir Tinggi Naékna Pra Struktur Baja Struktur Bingkai pikeun Lokakarya

Pondok Description:

  Steel Structures Feature: 1.light weight, high strength, large span; 2.short construction period, lower cost; 3.easy move, recycle, environmentally; 4. used widely, used as factory/plant/workshop, warehouse, office building, aircraft hangar etc; 5.structural durability, easy maintenance. Why Choose Qingdao Xinmao ZT Steel Construction Co., Ltd. 1. Long History and Rich Experience in Steel Structure : A. 15 + years Industry Experience B. 600 + projects experience at home and abr...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Palabuhan: Qingdao, Shanghai, Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

     

    Baja struktur (27) .jpg

    Struktur baja fitur:

    Beurat 1.light, kakuatan tinggi, bentang badag;
    Jaman pangwangunan 2.short, ongkos handap;
    3.easy mindahkeun, ngadaur mulangkeunana, lingkungan;
    4. dipaké uluk salam, dipaké salaku pabrik / tutuwuhan / workshop, gudang, wangunan kantor, pesawat hanggar jsb;
    Durability 5.structural, pangropéa gampang.

    Baja struktur (16) .jpg

    Naha Pilih Qingdao Xinmao ZT Steel Konstruksi Co., Ltd.

    1. Long Sajarah sarta Beunghar Garapan dina Struktur Steel :

    A.  15 + taun  Garapan Industri

    B.  600 + proyék pangalaman  di imah jeung di mancanagara.

    C. Didirikeun hubungan dagang jeung  20+ nagara:

    Pakistan, Sudan, Mozambik, Uzbékistan, Nigeria, Tobago, Yaman, Jamaika, Ékuador, Qatar, Austrilia, India, Israel, Malaysia, Mauritius, Turkménistan

    .jpg

    2. Equipment Advanced sarta Professional Line Produksi:

    A.  50.000 méter pasagi  aréa pabrik
    B.  600 + pagawe well-dilatih.

    C.  100 + profésional  insinyur  jeung rarancang jeung pangabisa konstruksi,

    D.  10  struktur baja  garis produksi  : jalur lampu / berat H baja produksi, C / Z garis produksi purlin, wadahna garis produksi imah, panel sandwich, warna garis produksi lambar baja

    E.  80+ susunan  pamrosésan badag tepat na domestically canggih  .

    _10.jpg

    3.Production Kamampuh

    A.   50000 Ton Struktur Baja Kapasitas Tahunan:  20000mts struktur baja utama, 15000mts baja sekundér, rupa Profil baja lambar 300000 sqm taunan

    B.   $ 40000000 elehan Taunan

    C. High Konstruksi Kekecapan,  waktu pangiriman dina 20 nepi ka 30 poé

    _07.jpg

    4. sertifikasi:
    A. bijil ISO pikeun kualitas, lingkungan, kaséhatan Mikrobiologi sarta kaamanan
    Struktur B.Steel Konstruksi kualifikasi bijil Kelas II.

    sertifikasi C. SGS

    _20181023103306.jpg

    5. Hiji gaul Service

    A. Layanan Pra-diobral: jasa konsultan, desain Primay, itungan Harga

    B. Sale Layanan: kaluman data réaksi rojongan pikeun yayasan jeung gambar

    C. Saatos-diobral Layanan: Insinyur jeung pagawe bisa dikirim mancanagara pikeun hidayah tur instalasi.

     

    Lamun perlu urang ngarancang pikeun anjeun, PLS nyadiakeun kami parameter di handap ieu

    A.Location: ______ (nagara)

    B.Dimension: Panjang ______ m * lebar ______ jangkungna m * eave ______m
    beban C. Gempa ______ Salju beban ______ (KG / M2) beban Angin ______ (KG / M2)
    D. tungtutan pikeun lawang na jandéla

    E. Claddings: bahan témbok? Insulasi?
    F. Cahya panonpoé panel dina hateupna?
    G. Ventilator dina hateupna?
    H. talang: enya atawa henteu?
    I. Crane: enya atawa henteu? Mun enya, _____units, ngangkat ____T beurat, sarta ngangkat height______mm

    J. Fungsi wangunan, parabot interior.

    Wangunan struktur baja (28) .jpg

    FAQ

    1. Sarat pamayaran? 
    30% Turun mayar jeung kasaimbangan Mayar ku T / T OR L / C saméméh kiriman atawa negotiate.

    2. waktu Pangiriman? 
    20-35 poé sanggeus deposite

    3. Dupi anjeun nawiskeun jasa ngarancang?
    Sumuhun, urang kudu leuwih ti 100 insinyur desain. Urang bisa ngarancang gambar solusi pinuh salaku per requirments Anjeun.

    4. Ulah anjeun nawiskeun guiding instalasi dina situs luar negeri?
    Sumuhun, urang tiasa nyadiakeun layanan of instalasi, pangawasan sarta latihan. Urang ogé boga mancanagara guiding tim instalasi jeung 60 urang.
    pabrik.jpg

    kontak:

    Kathy LV
    Mobile: + 86-18300293112 (WeChat / WhatsApp)
    A: Room 201, Gedung 32, Tian Hiji kota cyber, Kab Chengyang, Qingdao, Cina

    _13.jpg


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami