Tentang Kami

Qingdao Xinmao ZT Steel Construction Co., Ltd. mangrupikeun cabangna milik Qingyun Xinmao Steel Struktur Co, Ltd. anu didirikeun dina Juni 2003 kalayan luas pabrik langkung ti 50.000 sms. Perusahaan ngagaduhan 486 karyawan, 40 insinyur, kalebet 12 désainer, 25 rékayasa profesional sareng tanaga téknis.

Parusahaan boga ranté industri lengkep pikeun konsultan rékayasa, rencana ngarancang, pamrosésan produksi, konstruksi, ditampa proyék. Produk anu loba dipaké dina bengkel, gudang, stasiun, 4S gedung paméran jeung saterusna. Wangunan struktur produk baja jeung imah wadahna anu narima ogé ku konsumén domestik jeung luar nagri, teu ngan populér domestik, sarta diékspor ka Bangladés, Indonesia, Israel, Nigeria, Sri Lanka, Filipina, Mozambik jeung nagara séjén sarta kawasan.
Dina garis kalawan sarat tina kaunggulan produk, pausahaan diwanohkeun garis produksi canggih pikeun terus inovasi sarta ngembangkeun produk. Ayeuna urang kudu leuwih ti 10 garis produksi, kawas CNC seuneu motong jalur produksi, C-bagian garis produksi baja, H-bagian group beam, panto submerged arc las garis produksi, Sandwich Kidul garis produksi piring, bearing garis produksi Lempeng jsb
Urang taat ka nu professionalization produk, produksi skala large- jeung bubuka téknologi anyar. "Kualitas sahiji kaunggulan proyék, layanan palanggan wijaksana tur meticulous" bakal Tujuan urang. Simkuring miharep ngawangun mangsa nu bakal datang leuwih hadé jeung konsumén.