Our Products

Steel Building because of Strength, fast, efficient and resourceful are widly used in Warehouse/Storage, Factory,Hangar, Shopping Mall, Stadium/Gas Station, Animal Farm and so on.

Container House are widly used for Home, Hotel, Office, camp, Show Room, Shop, Hospital etc.

Ngeunaan kami

Qingdao Xinmao ZT Steel Konstruksi Co., Ltd. mangrupakeun cabangna kaluar liwat-milik tina Qingyun Xinmao Metal Struktur Co., Ltd. anu diadegkeun dina bulan Juni taun 2003 kalawan aréa pabrik leuwih ti 50.000 sms. parusahaan boga 486 pagawé, 40 insinyur, kaasup 12 désainer, 25 rékayasa profésional sarta tanaga teknis.

 

 

Our Advantage

Qingyun Xinmao Steel Structure Co., ltd

Qingyun Xinmao Steel Structure Co., ltd

Our Advantage

sertipikasi

sertipikasi

Our Advantage

Factory

Factory

Our Advantage

Customer

Customer

Our Advantage

team

team