Our Products

QUALITY, PERFORMANCE, AND WIN-WIN

  • We are the professional prefab manufacturer for steel structure building and material.

About us

Qingdao Xinmao ZT Steel Konstruksi Co., Ltd. mangrupakeun cabangna kaluar liwat-milik tina Qingyun Xinmao Metal Struktur Co., Ltd. anu diadegkeun dina bulan Juni taun 2003 kalawan aréa pabrik leuwih ti 50.000 sms. parusahaan boga 486 pagawé, 40 insinyur, kaasup 12 désainer, 25 rékayasa profésional sarta tanaga teknis.

Our Sanjiang

2

2

Our Sanjiang

2

2

Our Sanjiang

2

2