Ndërtesë shumëngjyrësh Arti | Kuti katrore - Hotel për ndërtimin e kontejnerëve

Me zhvillimin dhe përparimin e shoqërisë, vetëdija për mjedisin e njerëzve dhe koncepti i riciklimit të mbeturinave po bëhen më të forta.
Prandaj, hotelet, shtëpitë, restorantet, kafenetë, etj. Të transformuara nga kutitë e dorës së dytë, gjithnjë e më shumë po aplikohen për realitetin.
Shtëpia e transformuar nga kutia e transportit ka një sens shumë të dizajnuar, dhe ndikimi vizual i përzierjes së ngjyrave shton një prekje të ngjyrave të ndritshme, duke na siguruar më shumë zgjedhje. Individët, familjet dhe bizneset secili mund të marrin atë që dëshirojnë, të bërë nga një kuti çeliku. Shtëpia gjithashtu mund të jetë plot modë, dhe në të njëjtën kohë të integrohet mirë në mjedisin natyror.

PACKO HOSTEL është i vendosur në zonën e bukur të gjirit të da nang, Vietnam. Ka transport të përshtatshëm dhe pamje të bukur. Nga një distancë, duket sikur vepra arti të bëra me kuti shumëngjyrësh.

微 信 图片 _20191126152207微 信 图片 _20191126152412

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PACKO HOSTEL është një ndërtesë dykatëshe e ndërtuar rreth një oborri qendror, me një themel betoni dhe një kornizë çeliku për mbështetje.

微 信 图片 _20191126152433微 信 图片 _20191126152713

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Në pamje të parë, duket se është një kombinim i shumë kontejnerëve. Në fakt, PACKO HOSTEL është një përzierje e kontejnerëve dhe kontejnerëve "të rremë" (ndërtesë modulare e kornizës së çelikut). Ky dizajn është i favorshëm për të kursyer kostot e ndërtimit dhe për të ruajtur integritetin e modelimit arkitektonik.

微 信 图片 _20191126152526微 信 图片 _20191126153824

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Fotografitë janë nga Interneti, nëse ka shkelje, ju lutemi kontaktoni për të fshirë