Profili i kompanisë

Qingdao Xinmao ZT çeliku Construction Co., Ltd është një degë tërësisht në pronësi të Qingyun Xinmao Metal Struktura Co, Ltd cila është themeluar në qershor të vitit 2003 me zonën e fabrikës prej më shumë se 50.000 sms. Kompania ka 486 të punësuar, 40 inxhinierë, duke përfshirë 12 designers, 25 inxhinierisë profesionale dhe personel teknik.
Kompania ka zinxhir të plotë industriale për konsultime inxhinieri, plan projektim, përpunimit të prodhimit, të ndërtimit, pranimit të projektit. Produktet janë përdorur gjerësisht në punëtori, magazina, stacionet, 4S sallat e ekspozitës dhe kështu me radhë. Ndërtesat Struktura produktet e çelikut dhe shtëpitë enë janë pranuar edhe nga konsumatorët vendas dhe të huaj, jo vetëm të njohura në familje, dhe të eksportuara në Bangladesh, Indonezi, Izrael, Nigeria, Sri Lanka, Filipine, Mozambik dhe vendet dhe rajonet e tjera.
Në përputhje me kërkesat e përsosmërisë produktit, kompania futi linja të përparuara të prodhimit për vazhdimisht risi dhe zhvillimin e produktit. Aktualisht ne kemi më shumë se 10 linjat e prodhimit, si flaka CNC prerjes linjë prodhimi, C-seksioni prodhimit të çelikut line, H-seksion grup trare, dera zhytur saldim me hark linjë prodhimi, Sandwich prodhimit pjatë linjë, duke linjë prodhimi Plate etj
Ne përmbahet profesionalizimi i produkteve, prodhimit në shkallë të gjerë dhe futjen e teknologjive të reja. "Cilësia e përsosmërisë projektit, i zhytur në mendime dhe të përpiktë shërbimi ndaj klientit" do të jetë qëllimi ynë. Ne shpresojmë të ndërtojmë një të ardhme më të mirë me klientët.