Rreth Nesh

Qingdao Xinmao ZT Steel Construction Co, Ltd është një degë në pronësi të plotë të Qingyun Xinmao Steel Struktura Co, Ltd cila u themelua në qershor 2003 me sipërfaqe fabrike prej më shumë se 50,000 sms. Kompania ka 486 punonjës, 40 inxhinierë, përfshirë 12 dizajnerë, 25 personel profesional inxhinierik dhe teknik.

Kompania ka zinxhir të plotë industriale për konsultime inxhinieri, plan projektim, përpunimit të prodhimit, të ndërtimit, pranimit të projektit. Produktet janë përdorur gjerësisht në punëtori, magazina, stacionet, 4S sallat e ekspozitës dhe kështu me radhë. Ndërtesat Struktura produktet e çelikut dhe shtëpitë enë janë pranuar edhe nga konsumatorët vendas dhe të huaj, jo vetëm të njohura në familje, dhe të eksportuara në Bangladesh, Indonezi, Izrael, Nigeria, Sri Lanka, Filipine, Mozambik dhe vendet dhe rajonet e tjera.
Në përputhje me kërkesat e përsosmërisë produktit, kompania futi linja të përparuara të prodhimit për vazhdimisht risi dhe zhvillimin e produktit. Aktualisht ne kemi më shumë se 10 linjat e prodhimit, si flaka CNC prerjes linjë prodhimi, C-seksioni prodhimit të çelikut line, H-seksion grup trare, dera zhytur saldim me hark linjë prodhimi, Sandwich prodhimit pjatë linjë, duke linjë prodhimi Plate etj
Ne përmbahet profesionalizimi i produkteve, prodhimit në shkallë të gjerë dhe futjen e teknologjive të reja. "Cilësia e përsosmërisë projektit, i zhytur në mendime dhe të përpiktë shërbimi ndaj klientit" do të jetë qëllimi ynë. Ne shpresojmë të ndërtojmë një të ardhme më të mirë me klientët.