Produktet tona

Ndërtimi i çelikut për shkak të fuqisë, të shpejtë, të efektshëm dhe të shkathët përdoren gjerësisht në Magazina / Magazinim, Fabrika, Hangar, Qendra Tregtare, Stadiumi / Stacioni i gazit, Ferma e Kafshëve etj.

Shtëpia e kontejnerëve përdoret gjerësisht për Shtëpi, Hotel, Zyrë, kamp, ​​Show Room, Dyqan, Spital, etj.

Rreth nesh

Qingdao Xinmao ZT çeliku Construction Co., Ltd është një degë tërësisht në pronësi të Qingyun Xinmao Metal Struktura Co, Ltd cila është themeluar në qershor të vitit 2003 me zonën e fabrikës prej më shumë se 50.000 sms. Kompania ka 486 të punësuar, 40 inxhinierë, duke përfshirë 12 designers, 25 inxhinierisë profesionale dhe personel teknik.

 

 

Avantazhi ynë

Struktura e çelikut Qingyun Xinmao Co, Ltd.

Struktura e çelikut Qingyun Xinmao Co, Ltd.

Avantazhi ynë

vërtetim

vërtetim

Avantazhi ynë

Fabrikë

Fabrikë

Avantazhi ynë

Konsumatori

Konsumatori

Avantazhi ynë

ekipi

ekipi