Дом за живина на Нигерија

Нигерија живинарска куќа за 25000 бројлери

Големина: 100м * 12м * 2,5м

Тип: 2,0 кг 25000 бројлери на земја

Количина: 5 куќи

微 信 图片 _20170601095634
куќа од живина од челична конструкција