Our Products

QUALITY, PERFORMANCE, AND WIN-WIN

  • We are the professional prefab manufacturer for steel structure building and material.

About us

Кингдао Xinmao З.Т. челична конструкција копродукции, Ltd е целосно во сопственост на подружница на Qingyun Xinmao метална структура копродукции, Ltd, која е основана во јуни 2003 година со фабриката површина од повеќе од 50.000 смс. Компанијата има 486 вработени, 40 инженери, од кои 12 дизајнери, 25 професионални инженерски и технички персонал.

Our Sanjiang

2

2

Our Sanjiang

2

2

Our Sanjiang

2

2