Produsen Gudang Baja Struktur Industri Galvanis

Katrangan singkat:

Galvanized Prefab Prefabricated Structure Steel Warehouse with Large Span Made in China   Steel Structures Feature: 1.light weight, high strength, large span; 2.short construction period, lower cost; 3.easy move, recycle, environmentally; 4. used widely, used as factory/plant/workshop, warehouse, office building, aircraft hangar etc; 5.structural durability, easy maintenance.   prefab steel structure wood storage warehouse in Israel    Specification Main Parts Item Name Specification ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 1 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Pelabuhan: Qingdao, Shanghai, Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Warehouse Struktur Prefabrik Galvanis Prefabrikasi Warehouse Kanthi Span Gedhe Digawe ing China  

    Struktur baja Feature:

    Bobot 1.light, kekuatan dhuwur, span gedhe;
    Wektu construction 2.short, biaya murah;
    3.gampang mindhah, ulang, lingkungan;
    4. digunakake digunakake, digunakake minangka pabrik / tanduran / workshop, mining, bangunan kantor, pesawat hangar etc;
    Kekiatan 5.structural, gampang pangopènan.

      gudang panyimpenan kayu struktur baja prefab ing Israel 

     

    Keterangan

    Parts utama

    item Name

    Keterangan

    Bingkai Baja Utama

    steel Column

    Q235B, Q345B: H wangun, Box, pipe Steel, Hot mbalek sheet

    steel Beam

    Q235B, Q345B: wangun H, Steel Truss, Hot mbalek sheet

    Sistem Pendukung

    nahan

    Q235B, Q345B: rod Steel, pipe Steel, Angle baja

    gendheng Purlin

    C utawa wangun Z, Steel purlin

    wall Purlin

    Q235B, Q346B: C utawa wangun Z, Steel purlin

    gendheng

    Single warni sheet baja corrugate, Sandwich Panel karo EPS, Rock wool, PU, ​​Kaca wool etc.,

    wall

    Single warni sheet baja corrugate, Sandwich Panel karo EPS, Rock wool, PU, ​​Kaca wool etc.,

    aksesoris

    bolts

    Biasa, kekuatan High

    talang

    Galvanized plate Steel, Stainless steel

    windows

    Aluminium alloy-kaca, aluminium alloy-rana, PVC

    Pintu

    Sliding utawa Rolling door

    downpipes

    pipe PVC, baja Warna pipe

    Tutup Ujung

    Digawe saka werna sheet baja kekandelan 0.5mm

    ventilator

    stainless steel

    Crane

    Crane ing 5 ton kanggo 20 ton

    Proses Struktur Bahan Baku lan Baja:

    1.  Siapke bahan baku:  potong piring baja utawa gunakake baja ukuran amba internasional lan baja sudut, tabung bunder, baja bunder, tabung persegi lsp.
    2.  Perakitan lan pengelasan:  tukang las kita bakal ngetutake gambar kanggo nglumpukake anggota baja lan ngelas bebarengan kabeh balok / kolom / brace lan liya-liyane

    (Inspektur kualitas kita bakal mriksa potongan-potongan baja sawise rampung welding, iki minangka priksa kualitas pertama)
    3.  Jeblugan pasir:  Sawise rampung welding lan polishing, efek jeblugan pasir kita bisa tekan level internasional 2,5, apik banget kanggo nolak karat; (Priksa kualitas sekunder)
    4. Cat:  Sajrone 2 jam sawise jeblugan pasir, kabeh anggota baja kudu dicet. Klien bisa milih warna lan merek cat apa wae. (Priksa kualitas kaping telu)
    5. barang dening klien:  Sawise rampung bagean saka gaweyan, kita bakal ngajak klien mriksa barang sadurunge ngemas pigura baja.
    6 .Paket lan pemuatan:  Yen klien mbutuhake kita mbukak barang kanthi kontainer sing cedhak, kita bakal ngemas anggota struktur baja siji-siji ing gulung baja lan ngikat kabeh paket baja kanthi apik.

    ( Priksa kualitas kaping papat) Bingkai baja utama tanpa ngemot beban 40 "OT, atap lan panel tembok ing 40" HQ. Utawa miturut kebutuhan pelanggan.

     struktur baja (1) ..jpg

    Transportasi lan Instalasi

    Kita nyedhiyakake pelanggan solusi perumahan terpadu mandeg kalebu instalasi lan operasi. Mesin lan buruh bisa dikirim menyang luar negeri kanggo pandhuan lan instalasi.

     

    struktur baja .jpg

     

     

    gudang panyimpenan kayu struktur baja prefab ing Israel 

     

     

     

     

     

    Napa Pilih Qingdao  Xinmao  ZT Steel Construction Co., Ltd.    

    1. Sejarah Panjang lan Pengalaman Kaya ing Struktur Baja:

    A.  15 + taun  Pengalaman Industry

    B.  600 + proyèk pengalaman  ing ngarep lan luar negeri.

    C. Madeg hubungan perdagangan karo  20+ negara:Pakistan, Sudan, Mozambik, Uzbekistan, Nigeria, Tobago, Abu Dhabi, Yemen, Jamaika, Ekuador, Qatar, Austrilia, India, Israel, Malaysia, Mauritius, Turkmenistan, dll.

    2. Equipment Advanced lan Professional Line Produksi:

    A.  50,000 meter  area pabrik
    B.  600 + buruh uga dilatih.

    C.  100 + profesional  engineers  karo desain lan kemampuan construction,

    D.  10  struktur baja  garis produksi  .

    E.  80+ set  of Processing gedhe pas lan ing njero majeng  Alat.

    struktur baja (6) .jpg

     

    3.Production Kapasitas

    A.   50000 ton Steel Structure Kapasitas Annual:  20000mts struktur baja utama, 15000mts baja secondary, macem-macem penggambaran riwayat baja sheet 300000 sqm taunan

    B.   $ 40000000 ngancani Annual

    C. High Construction Efisiensi,  wektu pangiriman ing 20 kanggo 30 dina

    struktur baja (3) .jpg

    4. Sertifikasi: 
    A. Certificate ISO kualitas, lingkungan, kesehatan lan safety
    Struktur B.Steel Construction Kualifikasi Certificate Grade II.

    sertifikat C. SGS

    struktur baja (2) .jpg

    FAQ

    1. Katentuan Pembayaran? 
    30% Pembayaran mudhun lan saldo Dibayar dening T / T UTAWA L / C sadurunge Kirim  utawa negosiasi.

    2. Wektu kiriman? 
    20-35 dina sawise setor  

    3. Bisa kurban layanan ngrancang?
    Ya, kita kudu luwih saka 100 engineers desain. Kita bisa desain gambar solusi kebak minangka saben requirments Panjenengan.

    4. Aja kurban nuntun instalasi ing situs jaban rangkah?
    Ya, kita bisa nyedhiyani layanan instalasi, pengawasan lan latihan. Kita uga kudu luar negeri nuntun tim instalasi karo 60 wong.

    Kontak:  

    Srengenge Cherry
    Mobile: + 86-15621140557 (WeChat / WhatsApp)
    A: Room 201, Building 32, Tian Lan kutha cyber, distrik Chengyang, Langkawi, China

    struktur baja (7) .jpg




  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita