Flat Pack Folding Container House for Living - China Qingdao Xinmao ZT Steel

Flat Pack Prefab Container House for Living

Short Description:

Foldable Prefab Shipping Container Homes with Living Room, Kitchen, Bathroom Detailed Parameters: Wall and Roof Materils: Sandwich panel Structure: Light steel structure container house Window: Aluminium alloy window or Plastic steel window Door: Aluminium frame sandwich panel door. Size: 20 feet; 40 feet Payment term: 40% T/T, against order and the balance paid before delivery. Delivery time: Within in one month after receipt of you full payment. Component long beam 3mm galvanized short...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao, Shanghai, Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Foldable Prefab Shipping Container Homes with Living Room, Kitchen, Bathroom
    Detailed Parameters:

    Wall lan gendheng Materils: Sandwich panel
    Struktur: struktur baja house wadhah cahya
    Window: Aluminium alloy jendhela utawa baja Plastic jendhela
    Door: pigura Aluminium lawang panel sandwich.
    Size: 20 kaki; 40 kaki
    term Pembayaran: 40% T / T, marang supaya lan imbangan mbayar sadurunge pangiriman.
    Wektu kiriman: Ing ing siji sasi sawise panrimo saka sampeyan pintêr.

    Component Beam dawa 3mm galvanis
    Beam singkat 2.5mm galvanis
    asli 3mm galvanis
    panel 75mm EPS Papan sandwich
    panel gendheng 75mm PU Papan sandwich
    secondary
    Beam
    wesi baja galvanis Z-shaped
    gendheng
    jampel
    75mm polyurethane
    panel Floor 18mm plywood panel + 12mm laminated lantai utawa
    20mm semen-serat + PVC 2mm
    lawang lawang Keamanan Steel, 740mmx1950mm
    jendhela PVC Sliding jendhela karo Rolling rana, 1100mmx800mm
    electronics, banyu
    sumber
    lan
    got
    miturut hukum lokal
    Furniture Selaras-digawe kanggo kasenengan

    Technical paramèter Of Standar Prefabricated House:

    Resistance 1. Angin: Grade 11 (angin speed≤ 111.5km / h)
    2. Earthquake resistance: Grade 7
    3. Live load capacity of roofing: 0.5KN/m2
    4. External and internal wall heat transmission coefficient: 0.35Kcal /m2hc
    5. Second floor load capacity: 150kg/m2
    6. Live load of corridor/ balcony/walkway is 2.0KN/m2
    The whole house system can be professional supplied under clients’ design.

    Gendheng, pigura ngisor, asli lan tembok Panel saka house wadhah warata-dikempalken, mangkono minimalake volume transportasi, bisa gampang diinstal ing situs utawa digunakake kanggo transportasi transisi.

    Babagan awake dhewe

    Qingdao Xinmao ZT Steel Construction Co., company iku salah siji saka perusahaan mapan ngalami lan specialized ing Manufaktur macem-macem omahé Folding lan omahé wadhah karo kualitas apik lan competitive price. Co-nandur modhal dening Struktur Shandong Qingyun Xinda Warna Steel Engineering Co., Ltd., kang didegaké ing taun 2003. Luwih saka 50 R & D Staff lan luwih saka 400 buruh ndhukung kita kanggo njaluk nuduhake pasar gedhe. Our company perusahaan produksi-oriented dhuwur-tech karo sistem pepak produksi struktur baja lan instalasi, perusahaan wis dijupuk certificate kualitas internasional ISO9001 lan struktur Steel Construction Kualifikasi Certificate Grade II.
    We have persil saka proyèk konstruksi ngarep lan luar negeri, volume dodolan kita ing pasar Philippine punika No.1, kita paling apik lan Supplier paling dipercaya ing wilayah iki, lan uga kita ndhuwur 3 supplier in Pakistan lan Sudan.There isih proyèk ing Dubai, Oman, Uzbekistan lan negara. Luwih saka 80% saka produk kita kaca global, kayata Australia, kidul Amerika, Eropa, Amerika, Afrika Kidul, Afrika Utara, Asia, Timur Tengah, lan negara liyane lan wilayah

    Welcome to visit kita pabrik langsung.

    Layanan kita
    * rencana Layout bisa dirancang yen perlu.
    * Introduksi Instalasi / CD / drawing instalasi bakal kasedhiya yen perlu.
    * Engineers lan buruh bisa dikirim ing luar negeri kanggo pembinaan lan instalasi.
    * Engineers Profesional kanggo konsultasi lan pitakonan.

    kaluwihan kita:

    Company pinggiran competitive
    1) Kualifikasi: CE (DIN18800), ISO9001, BV, SGS;
    2) Jaman pengalaman project oversea;
    3) Dhuwur Construction Efisiensi (2 buruh ing siji dina kanggo siji unit);
    4) sales lan layanan jaringan 4S, tuku omah mung tuku mobil;
    5) Sakabehe selaras: Kita bisa nggawe liwat omah sing sudhut, kaya 10feet, 12feet, even14feet sudhut.
    6) produktivitas Big: Luwih saka 50 Unit bisa diprodhuksi saben dina, supaya kita bisa shorten mimpin kanggo ketemu sampeyan kabutuhan

     


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita