Bangunan Seni Werna | Kothak kothak - Hotel sing dibangun kontainer

Kanthi pangembangan lan kemajuan masarakat, kesadharan lingkungan masarakat lan konsep daur ulang sampah saya saya kuat.
Mula, hotel, omah, restoran, kafe, lsp. Sing diowahi nganggo kothak pengiriman bekas, saiki wis ditrapake kanggo kasunyatan.
Omah sing diowahi kanthi kothak pengiriman duwe desain sing apik, lan pengaruh visual saka campuran warna nambah sentuhan warna sing cerah, menehi pilihan liyane. Individu, kulawarga, lan bisnis bisa njupuk apa sing dikarepake, digawe saka kothak baja. Omah kasebut uga bisa dipenuhi mode, lan ing wektu sing padha bisa integral karo lingkungan alam.

PACKO HOSTEL dununge ana ing teluk da nang, Vietnam sing apik. Nduweni transportasi sing apik lan pemandangan sing apik. Saka kadohan, katon kaya karya seni digawe saka kothak warna.

信 图片 _20191126152207信 图片 _20191126152412

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PACKO HOSTEL minangka bangunan lantai loro sing dibangun ing sadawane plataran tengah, kanthi pondasi beton lan pigura baja kanggo dhukungan.

信 图片 _20191126152433信 图片 _20191126152713

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sekilas, kayane gabungan saka pirang-pirang kontainer. Nyatane, PACKO HOSTEL minangka campuran kontainer lan kontainer "palsu" (bangunan modular bingkai baja). Desain iki kondusif kanggo ngirit biaya konstruksi lan njaga integritas model arsitektur.

信 图片 _20191126152526信 图片 _20191126153824

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Gambar saka Internet, yen ana pelanggaran, hubungi kanggo mbusak