Bingkai Struktur Baja Pra-Grosir Grosir China Kanggo Lokakarya

Katrangan singkat:

  Steel Structures Feature: 1.light weight, high strength, large span; 2.short construction period, lower cost; 3.easy move, recycle, environmentally; 4. used widely, used as factory/plant/workshop, warehouse, office building, aircraft hangar etc; 5.structural durability, easy maintenance. Why Choose Qingdao Xinmao ZT Steel Construction Co., Ltd. 1. Long History and Rich Experience in Steel Structure : A. 15 + years Industry Experience B. 600 + projects experience at home and abr...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 1 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Pelabuhan: Qingdao, Shanghai, Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

     

    STEEL struktur (27) .jpg

    Struktur baja Feature:

    Bobot 1.light, kekuatan dhuwur, span gedhe;
    Wektu construction 2.short, biaya murah;
    3.gampang mindhah, ulang, lingkungan;
    4. digunakake digunakake, digunakake minangka pabrik / tanduran / workshop, mining, bangunan kantor, pesawat hangar etc;
    Kekiatan 5.structural, gampang pangopènan.

    STEEL struktur (16) .jpg

    Napa Pilih Qingdao Xinmao ZT Steel Construction Co., Ltd.

    1. Long lan Sejarah Rich Lowongan Struktur Steel :

    A.  15 + taun  Pengalaman Industry

    B.  600 + proyèk pengalaman  ing ngarep lan luar negeri.

    C. Madeg hubungan perdagangan karo  20+ negara:

    Pakistan, Sudan, Mozambique, Uzbekistan, Nigeria, Tobago, Yaman, Jamaika, Ecuador, Qatar, Austrilia, India, Israel, Malaysia, Mauritius, Turkmenistan

    .jpg

    2. Equipment Advanced lan Professional Line Produksi:

    A.  50,000 meter  area pabrik
    B.  600 + buruh uga dilatih.

    C.  100 + profesional  engineers  karo desain lan kemampuan construction,

    D.  10  struktur baja  garis produksi  : baris cahya / heavy H baja produksi, C / Z line produksi purlin, wadhah line produksi house, panel sandwich, werna line produksi sheet baja

    E.  80+ set  of Processing gedhe pas lan ing njero majeng  Alat.

    _10.jpg

    3.Production Kapasitas

    A.   50000 Tons Struktur Steel Annual Capacity : 20000mts struktur baja utama, 15000mts baja secondary, macem-macem penggambaran riwayat baja sheet 300000 sqm taunan

    B.   $ 40000000 ngancani Annual

    C. High Construction Efisiensi,  wektu pangiriman ing 20 kanggo 30 dina

    _07.jpg

    4. Certification:
    A. Certificate ISO kualitas, lingkungan, kesehatan lan safety
    Struktur B.Steel Construction Kualifikasi Certificate Grade II.

    sertifikat C. SGS

    _20181023103306.jpg

    5. Salah Stop Service

    A. Services Pre-sale: layanan Consultant, desain Primay, pitungan Price

    B. Sale Services: pengajuan saka data reaksi support kanggo dhasar lan drawing

    C. Sawise-sale Services: Engineers lan buruh bisa dikirim ing luar negeri kanggo pembinaan lan instalasi.

     

    Yen sampeyan perlu kita desain sing, pls sumber kita parameter ngisor

    A.Location: ______ (negara)

    B.Dimension: Length ______ m * jembaré ______ dhuwur m * eave ______m
    mbukak C. Earthquake ______ Snow mbukak ______ (KG / M2) mbukak Angin ______ (KG / M2)
    D. panjaluk kanggo lawang lan jendhela

    E. Claddings: materi wall? Insulation?
    F. suryo srengenge panel ing gendheng?
    G. ventilator ing gendheng?
    H. Gutter: ya utawa ora?
    I. Crane: ya utawa ora? Yen ya, _____units, ngangkat ____T bobot, lan ngangkat height______mm

    J. Fungsi bangunan, peralatan interior.

    bangunan struktur baja (28) .jpg

    FAQ

    1. Katentuan Pembayaran? 
    30% Down pembayaran lan imbangan Paid dening T / T OR L / C sadurunge Kintunan utawa rembugan.

    2. Wektu kiriman? 
    20-35 dina sawise deposite

    3. Bisa kurban layanan ngrancang?
    Ya, kita kudu luwih saka 100 engineers desain. Kita bisa desain gambar solusi kebak minangka saben requirments Panjenengan.

    4. Aja kurban nuntun instalasi ing situs jaban rangkah?
    Ya, kita bisa nyedhiyani layanan instalasi, pengawasan lan latihan. Kita uga kudu luar negeri nuntun tim instalasi karo 60 wong.
    pabrik.jpg

    Contact:

    Kathy Lv
    Mobile: + 86-18300293112 (WeChat / Whatsapp)
    A: Room 201, Building 32, Tian Lan kutha cyber, distrik Chengyang, Langkawi, China

    _13.jpg


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita