Our Products

QUALITY, PERFORMANCE, AND WIN-WIN

  • We are the professional prefab manufacturer for steel structure building and material.

About us

Qingdao Xinmao ZT Steel Construction Co., Ltd. dadi anak perusahaan sasampurnané-diduweni saka Qingyun Xinmao Metal Struktur Co., Ltd. kang didegaké ing Juni 2003 karo wilayah pabrik luwih saka 50,000 sms. Perusahaan wis 486 karyawan, 40 engineers, kalebu 12 perancang, 25 engineering profesional lan tenaga teknis.

Our Sanjiang

2

2

Our Sanjiang

2

2

Our Sanjiang

2

2