Portabel Mobile Prefab Wadahna House kalawan Mandi (Wadahna Imah)

Pondok Description:

Description: Modular imah wadahna portabel anu dirancang nurutkeun spésifikasi tina ongkos wadahna persis. Eta dijieunna tina waja lampu prefab salaku pigura jeung sandwich panel pikeun témbok jeung hateupna, teras facilitated kalawan jandéla, panto, flooring, siling, jeung asesoris tambahan lianna. Éta téh dipasangan kalawan kakuatan sarta cahaya tur bisa accessorized pikeun nyocogkeun ka persaratan Anjeun. Struktur Unit kabinét keur bubuka baja jeung c ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Qingdao, Shanghai, Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    pedaran: 

    Modular imah wadahna portabel anu dirancang nurutkeun spésifikasi tina ongkos wadahna persis. Eta dijieunna tina waja lampu prefab salaku pigura jeung sandwich panel pikeun témbok jeung hateupna, teras facilitated kalawan jandéla, panto, flooring, siling, jeung asesoris tambahan lianna. Éta téh dipasangan kalawan kakuatan sarta cahaya tur bisa accessorized pikeun nyocogkeun ka persaratan Anjeun. Struktur Unit kabinét keur bubuka baja jeung baja tiis-kabentuk dilas babarengan sangkan nepi komponén baku. Imah nu bisa dirancang sagampil ngan hiji Unit atawa dihubungkeun jeung sakabéhna tina sababaraha buleud, ku sambungan basajan sapertos bolts. Ku kituna éta gampang jeung gancang bisa dipasang jeung disassembled. 

    Portabel Mobile Prefab Wadahna House kalawan Mandi (Wadahna Imah)

    proyék ieu nomeran dina Spanyol. Ieu diantawis gunung sarta situ, jauh ti kotana ribut. Ieu diwangun ti 49 wadahna pengiriman barang. Desain modern ngajadikeun imah Sigana elegan jeung nyaman hirup. Haveing ​​liburan di dinya kudu bisa pisan cozy na bersantai. 

    Ieu restoran. Anjeun tiasa gaduh sababaraha kopi jeung ngabogaan hidangan anjeun di dieu. 

    Portabel Mobile Prefab Wadahna House kalawan Mandi (Wadahna Imah)

    Parameter lengkep: 

    20FT / 40FT Modular Hotspot Wadahna House Spesifikasi
    ukuran éksternal 6058mm (L) * 2438mm (W) * 2591mm (H) / 12116mm (L) * 2438mm (W) * 2591mm (H)
    imah sudut baja lampu Prefabricated
    panel hateup Batu wol / EPS panel sandwich (nurutkeun sarat customer)
    Wal
    Panel
    Batu wol / EPS panel sandwich (nurutkeun sarat customer)
    base taneuh baja lampu Prefabricated

    dasar
    Asesoris

    Jandela PVC jandéla ngageser  atawa jandela alloy aluminium atawa jandela baja palastik
    panto Panel sandwich Streel  atawa pigura aluminium panto panel sandwich. 
    siling palsu PVC siling
    Flooring lapis
    sys listrik 2 lampu & 1 switch
    asesoris pilihan Jati keur kahirupan perumahan, kantor, asrama, wc, Dapur, Mandi, Pancuran, jsb 
    aplikasi Hirup imah, kantor, asrama, carport, warung, stan, kios, kamar pasamoan, kantin, jsb 

    dimension ngaropéa anu ngabageakeun. 

    Portabel Mobile Prefab Wadahna House kalawan Mandi (Wadahna Imah)

    bungkusan

    Hateup, pigura handap, kolom na témbok panels sahiji imah wadahna jadi datar-dipakétkeun, sahingga ngaminimalkeun volume transportasi, bisa gampang dipasang dina loka atawa dipaké pikeun transportasi transisi. 
    (1) dirakit loading na angkot
    Hiji 40FT HC beban 2 susunan dirakit imah wadahna ku dimension- 5850mm * 2250mm * 2500mm
    (2) Datar-pak angkot: 
    Plan A: Hiji 20FT GP beban 4 susunan 20 suku wadahna imah

    Plan B: Hiji 40FT HC beban 8 susunan 20 suku wadahna imah atawa 4 susunan 40 suku wadahna imah. 
    Sakabéh panels nu ditangtayungan ku pilem pe, sarta struktur baja warped kalawan sabuk ranginang. Asesoris bakal dibungkus ku kotak kertas atawa kantong plastik. Windows na lawang bakal dibungkus ku kotak kai. 

    Portabel Mobile Prefab Wadahna House kalawan Mandi (Wadahna Imah)

    Tentang Kami

    Qingdao Xinmao ZT Steel Konstruksi Co., Ltd parusahaan nyaeta salah sahiji parusahaan well-ngadegkeun ngalaman tur husus  di manufaktur rupa imah prefab jeung imah wadahna kalawan kualitas alus tur harga kalapa. Diadegkeun dina taun ti 2003.  staf Leuwih ti 50 R & D tur leuwih ti 400 pagawé ngarojong kami pikeun meunangkeun pangsa pasar badag. Parusahaan urang geus diala sertipikat kualitas nu internasional ngeunaan ISO9001 sarta Struktur Steel Konstruksi kualifikasi bijil Kelas II. 

    Wilujeng sumping di buka pabrik urang langsung. 

    Portabel Mobile Prefab Wadahna House kalawan Mandi (Wadahna Imah)

    Portabel Mobile Prefab Wadahna House kalawan Mandi (Wadahna Imah)


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !