Datar Pek Prefab Wadahna House pikeun Living

Pondok Description:

Foldable Prefab Shipping Container Homes with Living Room, Kitchen, Bathroom Detailed Parameters: Wall and Roof Materils: Sandwich panel Structure: Light steel structure container house Window: Aluminium alloy window or Plastic steel window Door: Aluminium frame sandwich panel door. Size: 20 feet; 40 feet Payment term: 40% T/T, against order and the balance paid before delivery. Delivery time: Within in one month after receipt of you full payment. Component long beam 3mm galvanized short...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Qingdao, Shanghai, Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Foldable Prefab Shipping Container Homes with Living Room, Kitchen, Bathroom
    Detailed Parameters:

    Témbok jeung hateup Materils: Sandwich Kidul panel
    Struktur: struktur baja imah wadahna Lampu
    Jandela: Aluminium alloy jandela atawa baja Plastik jandela
    Door: pigura Aluminium panto panel sandwich.
    Ukuran: 20 suku; 40 suku
    istilah pamayaran: 40% T / T, ngalawan urutan na kasaimbangan dibayar saméméh pangiriman.
    Waktos pangiriman: Dina dina hiji bulan sanggeus resi anjeun pembayaran pinuh.

    Komponén beam panjang 3mm galvanized
    beam pondok 2.5mm galvanized
    tihang 3mm galvanized
    panel témbok 75mm EPS dewan sandwich
    panel hateup 75mm PU dewan sandwich
    sekundér
    beam
    beusi baja galvanized Z ngawangun
    hateup
    insulasi
    75mm polyurethane
    panel lanté 18mm lapis panel + 12mm laminated lanté atawa
    20mm semén-serat + PVC 2mm
    panto Panto Kaamanan baja, 740mmx1950mm
    jandela PVC ngageser jandela kalawan Rolling jepret, 1100mmx800mm
    éléktronika, cai
    suplai
    sarta
    drainase
    nurutkeun hukum lokal
    parabot Ngaropéa-dijieun sasuai ka nu Anjeun

    Teknis parameter Standar Prefabricated House:

    Lalawanan 1. Angin: Kelas 11 (angin speed≤ 111.5km / h)
    2. Earthquake resistance: Grade 7
    3. Live load capacity of roofing: 0.5KN/m2
    4. External and internal wall heat transmission coefficient: 0.35Kcal /m2hc
    5. Second floor load capacity: 150kg/m2
    6. Live load of corridor/ balcony/walkway is 2.0KN/m2
    The whole house system can be professional supplied under clients’ design.

    Hateup, pigura handap, kolom na témbok panels sahiji imah wadahna jadi datar-dipakétkeun, sahingga ngaminimalkeun volume transportasi, bisa gampang dipasang dina loka atawa dipaké pikeun transportasi transisi.

    Tentang Kami

    Qingdao Xinmao ZT Steel Konstruksi Co., parusahaan LTD nyaéta salah sahiji parusahaan well-ngadegkeun ngalaman tur husus di manufaktur rupa imah prefab jeung imah wadahna kalawan kualitas alus tur harga kalapa. Co-invested ku Struktur Shandong Qingyun Xinda Warna Steel Téknik Co., Ltd., nu diadegkeun dina taun 2003. Leuwih ti 50 R & D staf jeung leuwih ti 400 pagawé ngarojong kami pikeun meunangkeun pangsa pasar badag. Parusahaan urang téh perusahaan produksi-berorientasi tinggi-tech kalawan sistem lengkep pikeun produksi struktur baja tur instalasi, parusahaan geus diala sertipikat kualitas nu internasional ngeunaan ISO9001 sarta Struktur Steel Konstruksi kualifikasi bijil Kelas II.
    Simkuring boga kavling proyék konstruksi imah jeung mancanagara, volume jualan kami di pasar Filipina nya NO.1, urang anu pangalusna jeung supplier paling dipercaya di wewengkon ieu, sarta ogé kami luhureun 3 supplier di Pakistan jeung Sudan.There masih aya proyek di Dubai, Oman, Uzbékistan jeung nagara séjén. Leuwih ti 80% produk urang anu ékspor global, kayaning Australia, kidul Amerika, Eropa, Amerika, Afrika Kidul, Afrika Kalér, Asia, Timur Tengah, sareng nagara sejen jeung wewengkon

    Wilujeng sumping di buka pabrik urang langsung.

    Jasa kami
    * rencana Layout bisa dirancang lamun diperlukeun.
    * Bubuka Instalasi / CD / gambar instalasi bakal disadiakeun lamun diperlukeun.
    * Insinyur jeung pagawe bisa dikirim mancanagara pikeun hidayah tur instalasi.
    * Insinyur Profesional pikeun consultancy na inquiries.

    kaunggulan urang:

    Parusahaan ujung kalapa
    1) kualifikasi: CE (DIN18800), ISO9001, BV, SGS;
    2) lila pangalaman proyék oversea;
    3) Luhur Konstruksi Kekecapan (2 worker dina hiji poé salila hiji Unit);
    4) jualan na layanan jaringan 4S, meuli imah anu ngan mésér mobil a;
    5) sagemblengna ngaropéa: Urang bisa nyieun leuwih imah wadahna lega, kawas 10feet, 12feet, even14feet lega.
    6) produktivitas Big: Leuwih ti 50 unit bisa dihasilkeun unggal poe, sangkan bisa shorten waktos kalungguhan pendak sareng anjeun pangabutuh

     


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!