Tentang Kami

Qingdao Xinmao ZT Steel Konstruksi Co., Ltd. mangrupakeun cabangna kaluar liwat-milik tina Qingyun Xinmao Metal Struktur Co., Ltd. anu diadegkeun dina bulan Juni taun 2003 kalawan aréa pabrik leuwih ti 50.000 sms. parusahaan boga 486 pagawé, 40 insinyur, kaasup 12 désainer, 25 rékayasa profésional sarta tanaga teknis.

Parusahaan boga ranté industri lengkep pikeun konsultan rékayasa, rencana ngarancang, pamrosésan produksi, konstruksi, ditampa proyék. Produk anu loba dipaké dina bengkel, gudang, stasiun, 4S gedung paméran jeung saterusna. Wangunan struktur produk baja jeung imah wadahna anu narima ogé ku konsumén domestik jeung luar nagri, teu ngan populér domestik, sarta diékspor ka Bangladés, Indonesia, Israel, Nigeria, Sri Lanka, Filipina, Mozambik jeung nagara séjén sarta kawasan.
Dina garis kalawan sarat tina kaunggulan produk, pausahaan diwanohkeun garis produksi canggih pikeun terus inovasi sarta ngembangkeun produk. Ayeuna urang kudu leuwih ti 10 garis produksi, kawas CNC seuneu motong jalur produksi, C-bagian garis produksi baja, H-bagian group beam, panto submerged arc las garis produksi, Sandwich Kidul garis produksi piring, bearing garis produksi Lempeng jsb
Urang taat ka nu professionalization produk, produksi skala large- jeung bubuka téknologi anyar. "Kualitas sahiji kaunggulan proyék, layanan palanggan wijaksana tur meticulous" bakal Tujuan urang. Simkuring miharep ngawangun mangsa nu bakal datang leuwih hadé jeung konsumén.


WhatsApp Online Chat !