• all-three
  • all
  • 56
  • Tim profésional

    Tim profésional

  • Desain ngaropéa

    Desain ngaropéa

  • téhnologi anyar

    téhnologi anyar

  • 12

Saha kami

Qingdao Xinmao ZT Steel Konstruksi Co., Ltd. mangrupakeun cabangna kaluar liwat-milik tina Qingyun Xinmao Metal Struktur Co., Ltd. anu diadegkeun dina bulan Juni taun 2003 kalawan aréa pabrik leuwih ti 50.000 sms. parusahaan boga 486 pagawé, 40 insinyur, kaasup 12 désainer, 25 rékayasa profésional sarta tanaga teknis.

Diajar deui
  • CNC Tower

    CNC Tower

  • imah wadahna

    imah wadahna

  • gudang struktur baja Isreal

    gudang struktur baja Isreal

  • Ternak House di Nigeria

    Ternak House di Nigeria

  • workshop struktur baja

    workshop struktur baja

kami Patner

chenrui

chenrui

eza

eza

Hizen fléksibel

Hizen fléksibel

KOOMO

KOOMO

shuanghe

shuanghe

tengda

tengda

XINDA

XINDA

WhatsApp Online Chat !