• all-three
  • all
  • imah wadahna
  • Tim profésional

    Tim profésional

  • Desain ngaropéa

    Desain ngaropéa

  • téhnologi anyar

    téhnologi anyar

  • Steel structure factory

Saha kami

Qingdao Xinmao ZT Steel Konstruksi Co., Ltd. mangrupakeun cabangna kaluar liwat-milik tina Qingyun Xinmao Metal Struktur Co., Ltd. anu diadegkeun dina bulan Juni taun 2003 kalawan aréa pabrik leuwih ti 50.000 sms. parusahaan boga 486 pagawé, 40 insinyur, kaasup 12 désainer, 25 rékayasa profésional sarta tanaga teknis.

Diajar deui
  • CNC Tower

    CNC Tower

  • imah wadahna

    imah wadahna

  • gudang struktur baja Isreal

    gudang struktur baja Isreal

  • Ternak House di Nigeria

    Ternak House di Nigeria

  • workshop struktur baja

    workshop struktur baja

  • Steel structure car part in Qatar

    Steel structure car part in Qatar

  • Steel workshop in Egypt

    Steel workshop in Egypt

  • Shipping container shop

    Shipping container shop

  • Steel warehouse in Isreal

    Steel warehouse in Isreal

    Steel warehouse in Isreal steel warehouse

kami Patner

chenrui

chenrui

eza

eza

Hizen fléksibel

Hizen fléksibel

KOOMO

KOOMO

shuanghe

shuanghe

XINDA

XINDA

tengda

tengda

WhatsApp Online Chat !