Portable Mobile Folding Container Land Kitchen (Container Home)

Short Description:

Description: Modular house wadhah hotspot dibangun miturut specifications saka shipping wadhah persis. Kang digawe saka baja cahya Folding minangka pigura lan sandwich panel kanggo tembok lan gendheng, banjur difasilitasi karo windows, lawang, jogan, langit-langit, lan aksesoris tambahan liyane. Padha sing cekap karo daya lan cahya lan bisa accessorized cocog karo kagunaan sampeyan. struktur unit Kabinet kanggo pitepangan saka baja lan c ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Qingdao, Shanghai, Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Description: 

    Modular house wadhah hotspot dibangun miturut specifications saka shipping wadhah persis. Kang digawe saka baja cahya Folding minangka pigura lan sandwich panel kanggo tembok lan gendheng, banjur difasilitasi karo windows, lawang, jogan, langit-langit, lan aksesoris tambahan liyane. Padha sing cekap karo daya lan cahya lan bisa accessorized cocog karo kagunaan sampeyan. Struktur unit Kabinet kanggo pitepangan saka baja lan baja kadhemen-kawangun gandheng bebarengan arupi komponen standar. Omah bisa dirancang kaya mung siji unit Ngrapèkaken kabèh saka saperangan kothak, dening sambungan prasaja kayata bolts. Dadi gampang lan cepet kanggo diinstal lan disassembled. 

    Portable Mobile Folding Container Land Kitchen (Container Home)

    project iki nemokake ing Spanyol. Iku antarane Lake, adoh saka kutha rame. Iku kalebu 49 wadhah kapal. Desain modern ndadekake omah katon elegan lan nyaman kanggo manggon. Haveing ​​liburan ing kudu banget mulyo lan ngendhokke. 

    Iki restoran. Sampeyan bisa duwe sawetara warung lan gadhah meal kene. 

    Portable Mobile Folding Container Land Kitchen (Container Home)

    Paramèter rinci: 

    20ft / 40FT Modular Portable Container House Specifications
    ukuran njaba 6058mm (L) * 2438mm (W) * 2591mm (H) / 12116mm (L) * 2438mm (W) * 2591mm (H)
    House sudhut baja cahya Prefabricated
    panel gendheng Mineral / EPS panel sandwich (miturut sarat customer)
    Wal
    Panel
    Mineral / EPS panel sandwich (miturut sarat customer)
    basa lemah baja cahya Prefabricated

    dhasar
    Accessories

    Window PVC windows ngusapake  utawa jendhela aluminium utawa jendhela baja plastik
    Door Panel sandwich Streel  utawa pigura aluminium lawang panel sandwich. 
    Ceiling palsu PVC langit-langit
    Flooring plywood
    sys listrik 2 lampu & 1 ngalih
    aksesoris pilihan Furniture kanggo urip omah, kantor, asrama, Toilet, Pawon, Kamar Mandi, Shower, etc. 
    aplikasi Urip omah, kantor, asrama, afdak, toko, Booth, kiosk, kamar patemon, kantin, etc. 

    ukuran selaras punika sambutan. 

    Portable Mobile Folding Container Land Kitchen (Container Home)

    Packaging

    Gendheng, pigura ngisor, asli lan tembok Panel saka house wadhah warata-dikempalken, mangkono minimalake volume transportasi, bisa gampang diinstal ing situs utawa digunakake kanggo transportasi transisi. 
    (1) nglumpuk loading lan transportasi
    One 40FT HC mbukak 2 set nglumpuk house wadhah karo dimension- 5850mm * 2250mm * 2500mm
    (2) Flat-pack transportasi: 
    Plan A: One 20ft GP mbukak 4 set 20 kaki wadhah omahé

    Plan B: Siji 40FT HC mbukak 8 mranata 20 kaki wadhah house utawa 4 set 40 kaki wadhah house. 
    Kabeh Panel sing direksa karo film PE, lan struktur baja rusak karo sabuk dirajut. Aksesoris bakal dikempalken karo kothak kertas utawa tas plastik. Windows lan lawang bakal dikempalken karo kayu-kayuan kothak. 

    Portable Mobile Folding Container Land Kitchen (Container Home)

    Babagan awake dhewe

    Qingdao Xinmao ZT Steel Construction Co., Ltd perusahaan iku salah siji saka perusahaan mapan ngalami lan specialized  ing Manufaktur macem-macem omahé Folding lan omahé wadhah karo kualitas apik lan competitive price. Diadegaké ing taun saka 2003  Staff Luwih saka 50 R & D lan luwih saka 400 buruh ndhukung kita kanggo njaluk nuduhake pasar gedhe. Our company wis dijupuk certificate kualitas internasional ISO9001 lan struktur Steel Construction Kualifikasi Certificate Grade II. 

    Welcome to visit kita pabrik langsung. 

    Portable Mobile Folding Container Land Kitchen (Container Home)

    Portable Mobile Folding Container Land Kitchen (Container Home)


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !