Babagan awake dhewe

Qingdao Xinmao ZT Steel Construction Co., Ltd. dadi anak perusahaan sasampurnané-diduweni saka Qingyun Xinmao Metal Struktur Co., Ltd. kang didegaké ing Juni 2003 karo wilayah pabrik luwih saka 50,000 sms. Perusahaan wis 486 karyawan, 40 engineers, kalebu 12 perancang, 25 engineering profesional lan tenaga teknis.

Perusahaan wis chain lengkap industri kanggo consulting engineering, rencana ngrancang, Processing produksi, construction, acceptance project. Produk sing digunakake digunakake ing pelatihan, warehouses, stasiun, 4S balai pameran lan ing. Ing bangunan struktur produk baja lan omahé wadhah sing uga ditampa dening domestik lan manca pelanggan, ora mung misuwur domestik, lan diekspor kanggo Bangladesh, Indonesia, Israel, Nigeria, Sri Lanka, Filipina, Mozambique lan negara liyane lan wilayah.
Ing baris karo syarat keunggulan produk, perusahaan ngenalaken garis produksi majeng terus-terusan inovasi lan pangembangan prodhuk. Saiki kita kudu luwih saka 10 garis produksi, kaya CNC semangat nglereni baris produksi, C-bagean baris produksi baja, H-bagean klompok Beam, lawang submerged busar welding line produksi, Sandwich line produksi plate, prewangan baris produksi Plate etc.
Kita bakal kanggo ing professionalization produk, produksi ukuran amba lan introduksi saka teknologi anyar. "Kualitas kaunggulan project, layanan customer pemikir lan tliti" bakal kita tuju. Kita ngarep-arep kanggo mbangun mangsa luwih karo pelanggan.


WhatsApp Online Chat !